Klantenservice

Bestelling annuleren of wijzigen

 • Kan ik mijn bestelling annuleren of terugsturen?

  ORDER ANNULEREN

  Wilt u een geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Dat kan door direct een e-mail te sturen naar info@sportfoods.be. Is uw order reeds onderweg dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor uw rekening.

  BEDENKTIJD

  Volgens het verzakingsrecht kunt u een artikel zonder boete of opgave van een motief terugsturen binnen 14 werkdagen na ontvangst. Het is wel van belang dat de goederen ongeopend zijn. Producten die beschadigd, geopend of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. De bedenktermijn van 14 werkdagen begint te lopen vanaf de eerste dag die volgt op de levering van het product. Houd er rekening mee dat in de wetgeving zaterdag ook een werkdag is. Enkel als de laatste dag van de bedenktermijn op een zaterdag valt, wordt er geen rekening mee gehouden en eindigt de bedenktermijn op de eerste daaropvolgende werkdag.

  Ziet u tijdens de bedenktermijn af van uw aankoop, dan zijn de kosten voor het terugsturen voor uw rekening. Het retourartikel goed verpakken en voldoende gefrankeerd terugsturen naar PCHASE, Koekoekstraat 125, 2627 Schelle, België. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd. Vermeld zeker ook uw gegevens bij deze zending. Op het postkantoor van uw keuze kunt u gratis een formulier 127 bekomen als bewijsstuk van terugzending van een postorderzending. Bewaar dit dus zorgvuldig om misverstanden bij eventuele vermissing te voorkomen.

  Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen, wordt het bedrag binnen 30 dagen overgeschreven op uw bankrekening. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling ons heeft gedaan. Dit om eventuele fraude met terugbetalingen te voorkomen.

  Bij eventuele geschillen zijn de rechtbanken van Antwerpen(België) bevoegd. Hebt u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan met ons contact op door een e-mail te sturen naar info@sportfoods.be.

Terug naar overzicht