3ACTION Fatburner 100 tabs

Voor
Tijdens
Na
SKU
1201060102
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 27,50
Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending v.a. 60 EUR (BE,NL)
Gratis cadeau bij je bestelling vanaf €60

3Action Fatburner, een voedingssupplement op basis van L-carnitine, chroom en plantenextracten, met een stimulerend effect op de vetverbranding. Door te zorgen voor een hogere vetverbranding en dit om te zetten naar bruikbare energie, wordt het afslankproces versneld. Bovendien wordt de trek in zoetigheid verminderd door het gebruik van 3Action Fatburner.

3Action Fatburner bestaat uit een  combinatie van ingrediënten,  die garant staan voor snel afvallen, in combinatie met sporten en trainen:

L-carnitine is het enige aminozuur dat de vetcellen doorheen de celwand kan transporteren en zo door naar de mitochondriën. Daar worden de vetzuren geoxideerd, oftewel omgezet tot daadwerkelijke energie. Ideaal dus voor extra vetverbranding.

Groene thee draagt bij tot een goed metabolisme en ondersteunt mee de oxidatie van de vetten.

Capsicum annuum (spaanse peper) stimuleert de oxidatie van vetten en de vetverbranding. Het helpt een gezond vetprofiel te behouden en verbetert de thermogenese.

Coleus Foskohlii helpt het vetmetabolisme en het vetverlies te reguleren en draagt bij tot gezond lichaamsgewicht.

Guarana extract, natuurlijke vorm van cafeïne. Cafeïne heeft twee effecten op gewichtsverlies. Het geeft een boost aan het metabolisme, dat het lichaam helpt meer vet te verbanden plus het heeft een effect op het hongergevoel.

Deze ingrediënten worden aangevuld met het hoogwaardige ingrediënt chroom picolinaat, dat ervoor zorgt dat de bloedsuikerspiegel niet schommelt en het hongergevoel en de eetlust verminderen.

Kerneigenschappen:

  • Bron voor meer energie
  • Verhoogt de stofwisseling
  • Verhoogt de vetverbranding
  • Remt de eetlust

Gebruiksaanwijzing: Neem 1 capsule ’s ochtends op de nuchtere maag en 1 capsule ‘s middags.

De aangegeven dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne. Niet geschikt voor kinderen, zwangere en lacterende vrouwen. Droog bewaren. Niet gebruiken met hartmedicatie. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anti-coagulantia.

Meer informatie
SmaakNeutral
Inhoud100 tabs
CategorieVetverbranders
Merk3Action
EffectVetverbranding
DoelAfvallen, Vetverbranding