3ACTION Collagen Protein Type 1 (300g)

Voor
Tijdens
Na
SKU
1201000070
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 26,95
Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending v.a. 60 EUR (BE,NL)
Gratis cadeau bij je bestelling vanaf €60

Collagen Protein is een poeder op basis van collageenpeptiden (Peptan®) en vitamine C.

Pezen, ligamenten, kraakbeen, spieren en botten worden in het dagelijks leven voortdurend belast. Bij zowel recreatieve sporters als topatleten worden deze bindweefselstructuren nog harder belast, zeker bij contactsporten (voetbal, hockey rugby, enz.) maar ook bij sporten zoals lopen en atletiek moeten de bindweefsels veel klappen opvangen. Dit leidt vaak tot sportblessures of muscoskeletale letsels.

Collageen is het eiwit dat spieren, pezen, ligamenten, botten en huid voorziet van hun samenhang, kracht en elasticiteit en is ook verantwoordelijk voor het regenereren van kraakbeen. De aanmaak ervan neemt van nature af met de leeftijd. Vanaf de leeftijd van 25 jaar gaat de kwaliteit en kwantiteit van het door het lichaam geproduceerde collageen langzaam achteruit

Collagen Protein bevat Peptan®, dat een hoge zuiverheid en een zeer hoge bio beschikbaarheid door zijn gehydroliseerde vorm garandeert. Gehydrolyseerd betekent dat het collageen enzymatisch afgebroken wordt en in kleinere stukjes wordt geknipt, de peptiden. Daardoor wordt het gemakkelijk verteerbaar en snel opgenomen in de dunne darm. Bovendien bevat Collagen Protein vitamine C, dat bijdraagt tot een normale vorming van collageen, nodig voor de opbouw van botten, kraakbeen en huid.

Zowel bij een actieve levensstijl als bij meer intensieve sportbeoefening kun je Collagen Protein als aanvulling op de normale gezonde voeding gebruiken. Collagen Protein wordt ook vaak gebruikt tijdens de revalidatie van een blessure, collageen versnelt namelijk het herstelproces.  

Kerneigenschappen:

  • Hoge dosis collageenpeptiden (10g) /portie
  • Met 80mg vitamine C /portie
  • Met Peptan®, onderbouwd door wetenschappelijke studies
  • Neutrale smaak
  • Gluten- en lactosevrij

Smaak: neutraal

Gebruiksaanwijzing:  Los 1 maatschepje (10g) op in 200ml water of en andere drank (of shake) naar keuze. Goed mengen of schudden. Bij voorkeur te gebruiken 1 uur tot 30 minuten voor de training. Eventueel aan te vullen met een tweede portie, afhankelijk van het aantal trainingen. De aangegeven dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Beschikbaar in: Potten met een inhoud van 300g 

Meer informatie
SmaakNaturel
Inhoud300g
Merk3Action
EffectVitaliteit
DoelBotten, Pezen en Gewrichten, Spieropbouw, Algemene gezondheid