Spieren aflijnen
Meer info over Spieren Aflijnen
Via onderstaande filters kan je je zoekopdracht verfijnen. Niet gevonden wat je zoekt? Contacteer ons dan via e-mail.
- In stock
Puur eiwit met de hoogste biologische waarde. Snelst opgenomen van alle eiwitten. Vet- en lactosearm eiwit voor droge spierontwikkeling.
Whey Isolate is de ultieme en meest pure eiwitshake van allemaal met een fantastische smaak.
- 88% topkwaliteit eiwitten
- 19,5% BCAA's
- Vetarm
- Meest pure eiwitshake
PERFORMANCE Whey Protein Isolate
341_groupedvanaf € 29,99 - In stockHoogwaardig, zeer zuiver wei isolaat eiwit
POWERBAR Clean Whey 100% Whey Isolate (570g)
584_groupedvanaf € 36,99 - In stockWei eiwit met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
SCITEC 100% Whey Protein Professional (2.35kg)-Vanille
sci.04.van€ 61,50 - In stockWei eiwit met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
SCITEC 100% Whey Protein Professional (5kg)-Vanille
sci.18.van€ 122,50 - In stockWei eiwit met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
SCITEC 100% Whey Protein Professional (920g)-Vanille
sci.17.van€ 28,50 - In stock100% zuiver whey isolaat. Vet- en lactosearm eiwit voor droge spieropbouw en eiwitdieet
SCITEC Whey Isolate (700g, 2kg of 4kg)
721_groupedvanaf € 69,50
Na een fase van spieropbouw volgt dikwijls een fase van verfijnen van de spiermassa. Het doel is dan om de spiermassa meer zichtbaar te maken, af te lijnen en meer relief te geven.
Spiermassa verfijnen is het resultaat van een eetpatroon waarbij een calorietekort wordt gecombineerd met spiertraining gevolgd door cardiovasculaire oefeningen. Door deze oefeningen te combineren gaat het vetweefsel wegsmelten en kan men een afgelijnd spierreliëf bekomen.
Magere eiwitten
In deze fase wordt eerder gebruik gemaakt van magere eiwitten zoals wei eiwit en wei isolaat.
Vetverbranders
Vetverbranders versnellen het wegsmelten van vetweefsel waardoor de spiermassa vetvrijer wordt en het lichaam meer vorm krijgt
Vochtafdrijvers
Vochtafdrijvers bestrijden vochtretentie, verlagen zo het gewicht en geven het lichaam meer vorm.