SIS Go Electrolyte (500g)

Isotone drank met optimale elektrolyt verhouding. Vooral gebaseerd op maltodextrine (snel opgenomen). Wordt goed verdragen door de maag.
Voor
Tijdens
Na
SKU
466_grouped
Niet op voorraad
Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending v.a. 60 EUR (BE,NL)
Altijd een gratis sample cadeau bij je bestelling + 10% Extra Voordeel voor bestellingen vanaf 100 euro. Gebruik code extra10

SIS Go Electrolyte is een energierijke drank met koolhydraten en elektrolyten om je brandstof- en vochtvoorraad op peil te houden tijdens trainingen of wedstrijden, ook in warme en extreem warme weersomstandigheden.

SiS GO Electrolyte bevat een mix voor snelle toevoer van gemakkelijk te verteren koolhydraten, evenals elektrolyten (zoals natrium) voor optimale hydratatie.

SiS GO Electrolyte is een combinatie van energiebronnen en elektrolyten om wateropname door je lichaam tijdens sporten te verbeteren, je uithoudingsvermogen te behouden en te beschermen tegen kramp. Het product wordt gemengd met juiste concentraties koolhydraten, natrium (20 mmol/l), en vloeistof om de gecombineerde doelstelling voor energie en hydratatie te bereiken.

Uitputting van koolhydraten en dehydratie zijn bij duurtraining twee van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid. Een veelvoorkomende fout van duursporters is consumptie van te veel of te weinig koolhydraten in onjuiste concentraties. Dit veroorzaakt een gebrek aan opname van koolhydraten of gastro-intestinale problemen.

Het is bekend dat inname van aanvullende koolhydraten en vloeistof tijdens sporten zorgt voor optimale koolhydraatniveaus en hydratatiestatus, verbetering van prestaties en racetijden, en uitstelling van vermoeidheid. De specifieke formule van SiS GO Electrolyte betekent een strategische aanpak voor compensatie van de negatieve effecten op je prestaties door uitputting van koolhydraten en uitdroging.

Meer informatie
CategorieSportdrank
MerkSiS
EffectMeer energie
DoelAnti-spierkramp, Hydrateren, Energie aanvullen
HoofdingrediëntKoolhydraten
Koolhydraat typeTraag koolhydraat
CafeïneNee
Kenmerken

Koolhydraatrijke drank (maltodextrine)

Maltodextrine levert snelle energie met minimaal risico op maagklachten

36 gram koolhydraten per portie van 500 ml

Hoog zoutgehalte om hydratatie te stimuleren

Zorgt voor snelle energie- en vloeistofvoorziening

Per 100g - per 40g:

Energie: 1556kj/366kcal - 623kj/146kcal
Eiwit: 0,0g - 0,0g
Koolhydraten: 92g - 37g
waarvan suikers: 17g - 6,7g
Vetten: 0,0g - 0,0g
waarvan verzadigde vetzuren: 0,0g - 0,0g
Vezels: 0,1g - 0,1g
Natrium: 1,3g - 0,5g (20mmol/l)
Calcium: 66,0mg - 27,0mg
Magnesium: 13,0mg - 5,0mg
Kalium: 150,0mg - 60,0mg

Mix van koolhydraten (92%) (maltodextrine (geproduceerd door gedeeltelijke hydrolyse van een speciale variëteit van maïs), fructose), natuurlijke smaakstof, citroenzuur, Elektrolyten (2%) (natriumchloride, calciumlactaat, kaliumchloride, natriumcitraat, Magnesium lactaat ), zoetstof (aspartaam). Bevat een bron van fenylalanine.

Geschikt als energiedrank ook in warme en extreem warme weersomstandigheden. SiS GO Electrolyte is ideaal voor als je erg zweet en je energie in evenwicht moet brengen met hydratatie.

Voeg 40g poeder (2 scoops) toe aan 500ml water, of 60g poeder (3 scoops) aan 750ml water, in een sportbidon en schud goed.

Toevoegen van extra elektrolyten tabs is niet aan te raden omdat SiS GO Electrolyte optimale koolhydraat- en natriumniveaus bevat. Door ze te combineren wordt de concentratie verandert, zodat deze niet langer optimaal is.

Drink idealiter elke 45-60 minuten 500ml tijdens de inspanning.