Over Sportfoods

Sportfoods. Expert in sportvoeding. Sinds onze oprichting in 2009 hebben wij één doel: jou wegwijs maken in het doolhof van de sportvoeding. Sterke kwalitatieve merken en ons persoonlijk Advies kunnen daarbij helpen. Daarnaast hebben wij een grote focus op klanttevredenheid. 

Sport als levensstijl

Wij houden van sport. Omdat sport ons gezond houdt, sterker maakt en energie geeft, ons ontspant en het sociaal contact bevordert. Wij zien het als een spel om onze limieten op te zoeken, elkaar aan te moedigen en af te troeven. 

Sportvoeding voor een beter resultaat

Ongeacht je doel of niveau, je boekt sneller en beter resultaat als je je inspanningen ondersteunt met kwalitatieve sportvoeding. Sportvoeding voorziet je lichaam in de essentiële nutritiënten die je als sporter extra nodig hebt. De boost die je hierdoor als sporter ervaart, werkt bovendien extra motiverend.

Hoogwaardige merken aan een voordelige prijs

Resultaat en gezondheid gaan voor alles. Daarom bieden wij enkel kwalitatieve en veilige producten en merken aan. Alle producten voldoen aan de vereisten gesteld door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). 

Informatie op onze webshop

De informatie op onze website geldt als algemene richtlijn voor het gebruik van sportvoeding. De individuele behoefte aan koolhydraten, proteïnen e.d. voor, tijdens en na het sporten is persoonlijk en hangt af van factoren als gewicht, intensiteit en duur van de training of competitie. Wie een exact beeld wenst te krijgen van zijn persoonlijke behoefte of wie een dieet wil beginnen, wint best professioneel advies in bij een sportvoedingsdeskundige of diëtist.

Ook verschaffen wij geen medisch advies. Raadpleeg voor medisch advies een arts, vooral wanneer je onder 18 jaar oud bent, zwanger, borstvoeding geeft of gezondheidsproblemen hebt.