On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken

Ik wil spieren opbouwen

Ik wil gespierder en sterker worden. Vertel me hoe!

Vanaf: € 17,51

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Spiergroei ontstaat door de opeenvolging van spiertraining en voeding die het herstel en de opbouw van de spieren toelaat. Eiwitten zijn de kernbestanddelen voor het herstel van de spieren na de krachttraining en de opbouw van spiervolume. De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid eiwitten (0.8gr/kg/dag) is onvoldoende voor krachtsporters: de eiwitbehoefte ligt rond 1,6 – 2,0 gram per kg lichaamsgewicht.

Eiwitshakes, gainers, eiwitrepen en aminozuren zijn praktische en efficiënte voedingssupplementen om tegemoet te komen aan de verhoogde eiwitbehoefte.

 

EIWITSHAKES: VOOR DROGE SPIERMASSA

Atleten die 'droge spieren' als doel hebben vooropgesteld, wordt geadviseerd te focussen op een goede spierkwaliteit in tegenstelling tot (niet-droge) spiermassa.

Een goede spierkwaliteit - we spreken doorgaans van droge spiermassa - is het resultaat van een eetpatroon waarbij een calorietekort wordt gecombineerd met spiertraining gevolgd door cardiovasculaire oefeningen. Door deze oefeningen te combineren gaat het vetweefsel wegsmelten en kan men een afgelijnd spierreliëf bekomen.

Voor deze doelgroep zijn eiwitshakes aan te raden die weinig koolhydraten en vetten bevatten, de zogenaamde magere eiwitten. Het is van belang het juiste eiwit in te nemen want er bestaan verschillende soorten eiwitten die elk een verschillende functie hebben. Kies de eiwit shake die bij jou past op basis van eiwit soort, absorptiesnelheid of in functie van je lichaamstype.

 

GAINERS: VOOR SNEL RESULTAAT

Gainers zijn complete formules om snel (niet-droge) spiermassa op te bouwen. Zij bevatten voornamelijk eiwitten, aminozuren en koolhydraten. Gainers zijn vooral bedoeld voor slanke, ectomorfe types die moeilijk spiermassa bijkomen.

 

AMINOZUREN:VOOR EEN BETERE EIWITSYNTHESE

Aminozuren zijn bestanddelen van eiwitten. Er zijn er 22 in totaal, verdeeld in 2 categorieën: essentiële en niet-essentiële. Zij zijn nodig voor het opnieuw opbouwen van weefsel, zoals spieren, pezen en gewrichtsbanden, maar ook de huid, het bloed en onze organen.

Deze aminozuren (vooral Leucine) stimuleren rechtstreeks de eiwitsynthese (het eiwit aanmaakproces), waardoor de voor spieropbouw benodigde aminozuren beter door het lichaam verwerkt en aangeleverd kunnen worden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ik doe aan wielrennen

Ik doe aan wielrennen

Vanaf: € 3,50

PERFORMANCE Kre-Alkalyn Xtreme (120 cps)

PERFORMANCE Kre-Alkalyn Xtreme (120 cps)

Normale prijs: € 23,90

Promo € 21,51

Vanaf: € 20,08
Power Tower

Power Tower

€ 3,00
Pill Master

Pill Master

€ 3,00