On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken


Voor

Tijdens

Na

PERFORMANCE Turbo Mass Gainer (1kg of 3kg)

De snelste manier om spiermassa en volume op te bouwen. Voor wie moeilijk spiermassa opbouwt
Productnaam Prijs Aantal
PERFORMANCE Turbo Mass Gainer (pot 3kg) - Chocolade

Normale prijs: € 44,95

Promo € 38,21

PERFORMANCE Turbo Mass Gainer (pot 3kg) - Vanille

Normale prijs: € 44,95

Promo € 38,21

PERFORMANCE Turbo Mass Gainer (pot 1kg) - Aardbei

Normale prijs: € 17,45

Promo € 16,58

 • 2 voor € 15,71 per stuk.
 • 3 voor € 14,83 per stuk.

Leverbaar in minimum 2 dagen

Productbeschrijving

Details

PERFORMANCE Turbo Mass Gainer is het uitgelezen supplement om snelle spiermassatoename te induceren!

Heb je de wens om in gewicht, spiermassa en volume toe te nemen, dan is PERFORMANCE Turbo Mass Gainer het ideale supplement.

Koolhydraten leveren energie: In het lichaam worden koolhydraten als glycogeen opgeslagen in de lever en in de spieren, waar het wordt gebruikt als gemakkelijk aanspreekbare energievoorraad. Wetenschappelijke studies tonen aan dat een voeding met veel koolhydraten de opslag van glycogeen in lever en spieren kan verhogen. Hierdoor kan de prestatie en de duur van de inspanning verbeteren. PERFORMANCE Turbo Mass Gainer bevat 3 verschillende vormen van koolhydraten die samen zorgen voor een constante energielevering op korte, iddellange en lange termijn. Dextrose en Fructose zijn enkelvoudige koolhydraten die snel opgenomen worden door het lichaam (fructose iets langzamer dan dextrose) en op korte termijn energie leveren. Maltodextrine behoort tot de groep van de complexe koolhydraten, maar wordt in het verteringskanaal sneller afgebroken dan de complexe koolhydraten uit onze voeding (zetmeel zoals rijst, pasta en aardappelen) en is daarom voor sporters een ideale energiebron op lange en middellange termijn.

Eiwitten resulteren in spiermassaopbouw: PERFORMANCE Turbo Mass Gainer bevat 5 soorten eiwitten zodat het lichaam alle noodzakelijke aminozuren voor een optimaal herstel van de spieren krijgt. Wei-eiwitten zijn werkzaam op korte termijn. Bij inname voorzien ze het lichaam onmiddellijk van aminozuren voor spiergroei. Wei-witten zijn ideaal bij het ontbijt en onmiddellijk na de training omdat ze bestaan uit korte eiwitketens en zeer snel worden opgenomen door het lichaam, soms al binnen de 10 minuten. Calcium caseïnaat en ei-albumine daarentegen worden langzamer verteerd zodat er een constante aminozuurafgifte in de bloedstroom aanwezig is. Het aminozuren spectrum van ei-albumine lijkt erg op dat van onze spieren. Het is aan te raden om deze eiwitten ook 's avonds te nuttigen zodat ze tijdens de nacht nog lang kunnen doorwerken om de spieren te herstellen. Isolaat wordt aanzien als de puurste vorm onder de eiwitten, met de hoogste biologische waarde. Deze proteïne wordt sneller opgenomen dan andere eiwitten, wat zorgt voor een maximale eiwitsynthese (anabolisme). Isolaat bevat haast geen vet of lactose en is de beste eiwitbron ter ondersteuning van de opbouw van vetvrije spiermassa. PERFORMANCE Turbo Mass gainer bevat eveneens wei-eiwit hydrolisaat. Doordat het melksuiker sterk gereduceerd is, is dit het beste product voor mensen met een melkeiwit allergie. Hydrolisaten bevatten een zeer hoogwaardig aminozuurprofiel wat zorgt voor een snelle afgifte van aminozuren in het bloed waardoor ze zorgen voor een optimaal herstel na de training.;

Verrijkt met L-Glutamine peptide: Het is een semi-essentieel aminozuur dat een sleutelrol speelt in het anabolisme van eiwitten in het menselijk lichaam. L-Glutamine is hét aminozuur voor spiergroei, spierherstel en celopbouw. De peptide vorm zorgt ervoor dat de glutamine's nog beter geassimileerd worden door het lichaam.

Kre-Alkalyn: Kre-Alkalyn is gebufferd met een alkaline die een pH-waarde heeft van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water of fruitsap . Hierdoor verzekeren we dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd. Resultaat: Een verhoogde opname en hogere beschikbaarheid in het lichaam. Kre-Alkalyn zal je alle voordelen van creatine bieden zonder de neveneffecten! Geen opgeblazen gevoel meer, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd. Het laat je toe om intenser te sporten en nadien je spieren te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of de wedstrijd.

PERFORMANCE Turbo Mass Gainer is dé PERFORMANCE gainer bij uitstek! De specifieke samenstelling van de koolhydraten zorgt voor een aangepaste insulinereactie en levert voldoende energie om de volledige training optimaal af te werken. De gecombineerde eiwitten leveren efficiënte bouwstenen, terwijl Kre-Alkalyn en glutamine peptide zorgen dat deze bouwstenen maximaal benut kunnen worden.

Extra informatie

Extra informatie

Hoofddoel Spieropbouw
Overige doelen Nee
Wanneer Gebruiken Na
Hoofdingrediënt Eiwitten
Eiwitsoort Gainer
Absorptie Gespreid
Vorm Poeder
Kenmerken
 • Mass gainer, mix van van 5 eiwitten
 • Zorgt voor snelle opbouw van spiermassa (niet droog) en gewicht
 • Toevoeging van 3 koolhydraten (dextrose, fructose, maltodextrine) voor meer energie
 • Toegevoegde Kre-Alkalyn (1000mg / dosis) voor meer kracht en beter herstel
 • Toegevoegde Glutamine tegen spierafbraak
 • Gespreide absorptie
 • Geschikt voor krachtsporters die zeer moeilijk spiermassa opbouwen (ectomorf)
 • Gebruiken na de training
 • Mengen met melk
 • Verpakking 1kg = 13 dosissen
 • Verpakking 3kg = 40 dosissen
 • Verpakking 5kg = 67 dosissen
 • Verkrijgbaar in verschillende smaken

Samenstelling

Ingredienten:

Dextrose, maltodextrine, wei-eiwitconcentraat (emulg.: sojalecithine) (melk) (15%), calciumcaseïnaat (melk) (5%), Kre-Alkalyn, smaakstof, stabilisator (cellulosegom), wei-eiwitconcentraathydrolisaat (melk) (1%), fructose, glutaminepeptide (tarwe (gluten), ei-albumine (1%), wei-eiwitisolaat (emulg.: sojalecithine) (melk) (1%), zoetstof (aspartaam (E951)). Bevat een bron van fenylalanineperformance turbo mass gainer

Gebruik

Meng tot 3 maal per dag, 75g PERFORMANCE Turbo Mass Gainer poeder (1 maatschep) met 500ml koude melk of water.

Tip: gebruik een mengbeker om je drank gemakkelijk te mengen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: