On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken


Voor

Tijdens

Na

PERFORMANCE Start' up Gel (25g) - Sinaas (met cafeïne) (Snelverkoop THT 31/05/2020)

Energieboost bij het begin van de inspanning. Gemengde koolhydraten, guarana en ginseng

Normale prijs: € 1,66

Promo € 1,30

Normale prijs: € 1,66

Promo € 1,30

Productbeschrijving

Details

PERFORMANCE Start' up Gel is een kleine tube met geconcentreerde koolhydraatgel die bestaat uit glucose en fructose, ginseng en guarana, en de vitamines B1, B2 en B3. Guarana helpt de vermoeidheid te stoppen. Ginseng verhoogt de lichamelijke prestaties. Wanneer het lichaam een intense en langdurige inspanning moet leveren, is het belangrijk over alle troeven te kunnen beschikken.

Een voorbereiding van de juiste voeding, gespreid over enkele dagen, is nodig om het lichaam in de juiste conditie te brengen. Ook de uren die voorafgaan aan het vertrek verdienen extra aandacht. Enkele minuten voor het vertrek, kunt u uw voorbereiding nog aanscherpen met de PERFORMANCE Start' up gel. De combinatie van glucose en fructose heeft een hoge glycemische index (GI) die het lichaam een "oppepper" geeft, waardoor u de inspanning in de beste omstandigheden kunt aanvatten. Het energetiserende effect van ginseng en guarana geeft u de explosiviteit om het verschil te maken al van bij de eerste kilometer.

Extra informatie

Extra informatie

Hoofddoel Energie aanvullen
Overige doelen Energie boost, Focus
Wanneer Gebruiken Voor
Hoofdingrediënt Koolhydraten
Glycemische Index Hoog
Vorm Gel
Liquiditeit Concentraat
Cafeïne Ja
Kenmerken
  • Koolydraatgel
  • Levert snel energie (hoge GI)
  • Toegevoegde ginseng en guarana (cafeïne) voor een stimulerend effect voor de start
  • Toegevoegde vitaminen en mineralen
  • Geschikt voor duur- en intervalsporters
  • Handige tube
  • Smaak: orange

Samenstelling

Ingredienten: Glucosesiroop, water, fructose, aroma's: sinaasappel en perzik, zuurteregelaar: citroenzuur, bewaarmiddel: kaliumsorbaat, guaranazaadextracten (Paullinia cupana), waarvan cafeïne (draagstof: maltodextrine), ginsengwortelextracten (Panax ginseng), (draagstof: maltodextrine), niacinamide (vitamine B3), riboflavine (vitamine B2), thiaminehydrochloride (vitamine B1)

Gebruik

PERFORMANCE Start' up Gel tube van 25g te gebruiken voor de inspanning om energie aan te voeren. Gebruiken in combinatie met een regelmatige vochtaanvoer.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: