On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken


Voor

Tijdens

Na

PERFORMANCE Magn' up Gel (25g) - Bosvruchten (met magnesium)

Snelle energie met magnesium (28mg) tegen kramp
€ 1,69
  • 5 voor € 1,59 per stuk.
  • 10 voor € 1,54 per stuk.
  • 20 voor € 1,49 per stuk.

Productbeschrijving

Details

PERFORMANCE Magn'up is een gel op basis van glucosestroop. Het werd ontworpen om sporters de nodige geconcentreerde energie te brengen voor korte en langdurige inspanningen. Tijdens inspanningen van lange afstanden heeft het lichaam nood aan een regelmatige aanvoer van suiker. Gels zijn effectiever voor een onmiddellijke toevoer van suiker in het bloed.

PERFORMANCE Magn'up, met rode vruchtensmaak, bevat tevens 28mg magnesium per tube om krampen te voorkomen. Magnesium draagt bij tot het verminderen van de vermoeidheid en is betrokken bij de werking van spieren. Krampen zijn onwillekeurige, plotselinge en pijnlijke spiersamentrekkingen. Ze kunnen tijdens de inspanning of in rust optreden. Wanneer de spiercellen zuurstof missen, produceren ze melkzuur dat zich ophoopt in de spier. Dit verstoort de afgifte van calciumionen en zo de ontspanning van de spier.

De PERFORMANCE Magn'up bevat ook vitaminen B1 en B6.

Extra informatie

Extra informatie

Hoofddoel Energie aanvullen
Overige doelen Anti-spierafbraak, Energie boost, Immuniteit
Wanneer Gebruiken Tijdens
Hoofdingrediënt Koolhydraten
Glycemische Index Hoog
Vorm Gel
Liquiditeit Concentraat
Cafeïne Nee
Kenmerken
  • Snelle opname
  • Behoudt energie
  • Anti-kramp
  • 28mg magnesium per tube
  • Bevat vitamine B

 

Samenstelling

Ingredienten:

Glucosestroop, glucose-fructosestroop, water, fructose (4%), natuurlijke aroma's van rood fruit en bosbessen, magnesium chloride, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, vitamine B6 (hydrochloride pyridoxine), vitamine B1 (thiamine hydrochloride).Gebruik

Tube van 25g te gebruiken tijdens de inspanning om energie aan te voeren. Gebruiken in combinatie met een regelmatige vochtaanvoer.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: