On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken

ONZE PARTNERS

 

Vlaamse Wielrijdsersbond (VWB)

De Vlaamse Wielrijdersbond is met 115.000 leden veruit de grootste recreatieve wielerfederatie in België. De VWB geeft tevens het tweemaandelijks magazine "De Vlaamse Wielrijder & Biker" uit en zet mee zijn schouders onder de kwaliteitsvolle Heroica Classics toertochten. Leden genieten van een 24-uurs verzekering en aankoopkorting bij tal van shops waaronder ook Sportfoods.be.

 

VWB leden genieten van 10% korting op de adviesprijzen van het ganse gamma bij Sportfoods.be.

www.vwb.be

 

Coppa Grinta

Coppa Grinta

De Coppa Grinta! is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede bevoorrading en degelijke faciliteiten voor de deelnemers. Bovendien promoten alle organisatoren die hun event linken aan de Coppa Grinta! de campagne ‘Fiets Wijs!’ die de fietscommunity aanzet om proper(der) te fietsen. Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel.

 

Sportfoods.be is er trots op de Coppa Grinta te mogen voorzien van geschikte sportvoeding op de talrijke bevoorradingen.

www.grinta.be/nl/coppa-grinta

 

Mathias Sanctorum

Mathias Sanctorum is een West-Vlaamse atleet, gepassioneerd door de 400 meter en zeer ambitieus om de top bereiken. Hij droomt van en traint hard voor deelname aan de Olympische Spelen.

 

Sportfoods.be is fier Mathias te mogen ondersteunen en voorzien van sportvoeding om zijn ambities waar te maken.