PERFORMANCE Lean Gainer (1,2kg)

Snelle toename van vetvrije (droge) spiermassa. Een aanrader voor wie moeilijk spiervolume opbouwt
Voor
Tijdens
Na
SKU
322_grouped
Op voorraad
Vanaf € 23,36 Normale prijs € 23,36
Ten minste houdbaar tot
31/12/2099
Hou mij op de hoogte van zodra het product opnieuw voorradig is.

Bestel voor 18u, ontvang werkdag erna | Gratis verzending v.a. 60 EUR (BE,NL)

Kies je geschenk vanaf €80

PERFORMANCE Lean Gainer is een aanrader voor personen die moeilijk spiermassa opbouwen!

PERFORMANCE Lean Gainer is een combinatie van spieropbouwende aminozuren, kwalitatieve eiwitten en enkelvoudige en complexe koolhydraten. PERFORMANCE Lean Gainer is de ideale formule voor het verkrijgen en toenemen van droge spiermassa.

Koolhydraten voor meer energie:

PERFORMANCE Lean Gainer bevat 3 verschillende soorten koolhydraten die samen zorgen voor een constante energielevering op korte, middellange en lange termijn. Koolhydraten behoren tot de 6 essentiële nutritiënten die het lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren. Hun eerste functie is het leveren van energie aan het lichaam. Koolhydraten zijn dan ook de belangrijkste energiebron voor atleten.

Er zijn twee soorten koolhydraten, de enkelvoudige en complexe koolhydraten. De enkelvoudige leveren energie op korte termijn, de complexe op langere termijn. In het lichaam worden ze beiden als glycogeen opgeslagen in de lever en in de spieren, waar het wordt gebruikt als makkelijk aanspreekbare energievoorraad. Wetenschappelijke studies tonen aan dat een voeding met veel koolhydraten de opslag van glycogeen in lever en spieren kan verhogen. Hierdoor kan de prestatie en de duur van de inspanning verbeteren.

Dextrose en Fructose zijn enkelvoudige koolhydraten die snel opgenomen worden door het lichaam (fructose iets langzamer dan dextrose) en op korte termijn energie leveren.

Maltodextrine behoort tot de groep van de complexe koolhydraten, maar wordt in het verteringskanaal sneller afgebroken dan de complexe koolhydraten uit onze voeding (zetmelenzoals rijst, pasta en aardappelen) en is daarom voor sporters een ideale energiebron op middellange en lange termijn.

Eiwitten voor spiermassaopbouw:

Wei-eiwitten zijn werkzaam op korte termijn, dus bij inname voorzien ze het lichaam onmiddellijk van aminozuren voor spiergroei.

Wei-eiwitten zijn ideaal bij het ontbijt en onmiddellijk na de training omdat ze bestaan uit korte eiwitketens en zeer snel worden opgenomen, soms al binnen de 10 minuten.

Calcium caseïnaat en ei-albumine daarentegen worden veel langzamer verteerd zodat er gedurende ongeveer 6 uur een constante aminozuurafgifte in de bloedstroom aanwezig is. Het aminozuren spectrum van ei-albumine lijkt erg op dat van onze spieren. Het is aan te raden om deze eiwitten ook 's avonds te nuttigen zodat ze tijdens de nacht nog lang kunnen doorwerken om de spieren te herstellen.

Een goed vetmetabolisme:

Choline en Inositol helpen bij de omzetting van het opgeslagen vet in vetzuren. Deze vetzuren worden opgenomen in de bloedstroom en worden getransporteerd naar de spiercellen. L-Carnitine verzekert het transport van de vetzuren doorheen de wand van de mitochondriën waar ze worden verbrand en omgezet in energie.

De PERFORMANCE Lean Gainer heeft veel kwalitatieve eigenschappen en is dus de ideale formule voor het verkrijgen en toenemen van droge spiermassa !

Meer informatie
CategorieGainers
MerkPerformance
EffectSpiergroei
DoelSpierherstel, Spieropbouw
HoofdingrediëntEiwitten
CafeïneNee
EiwitsoortGainer
Kenmerken
 • Mass gainer, mix van 3 eiwitten
 • Zorgt voor snelle opbouw van vetarme (droge) spiermassa
 • Wei-eiwit werkt op korte termijn
 • Calcium caseïnaat en ei-albumine werken op langere termijn
 • Toevoeging van 3 koolhydraten (dextrose, fructose, maltodextrine) voor meer energie
 • Toegevoegde L-Carnitine voor de omzetting van vet in energie
 • Gespreide absorptie
 • Geschikt voor krachtsporters die moeilijk spiermassa opbouwen (ectomorf of mesomorf)
 • Gebruiken na de training
 • Mengen met water of melk
 • Zeer laag vetgehalte
 • Verpakking 1

performance lean gainer

INGREDIENTS CHOCOLATE:
Whey protein concentrate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk) (39%), Whole oat flour (Gluten) (37%), Maltodextrin (10%), Cocoa powder 20-22% (Cocoa), Flavor, Whey protein isolate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk) (2%), ModCarb™ (Oat bran, Organic Quinoa, Organic Amaranth, Organic Buckwheat, Organic Millet) (2%), Thickeners (Guar gum and Xanthan gum), Sodium chloride, Sweetener (Sucralose).

INGREDIENTS VANILLA:
Whole oat flour (Gluten) (42%), Whey protein concentrate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk) (40%), Maltodextrin (10%), Whey protein isolate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk) (2%), ModCarb™ (Oat bran, Organic Quinoa, Organic Amaranth, Organic Buckwheat, Organic Millet) (2%), Flavor, Thickeners (Guar gum and Xanthan gum), Sodium chloride, Sweetener (Sucralose).

INGREDIENTS BANANA:
Whole oat flour (Gluten) (42%), Whey protein concentrate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk) (40%), Maltodextrin (10%), Whey protein isolate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk) (2%), ModCarb™ (Oat bran, Organic Quinoa, Organic Amaranth, Organic Buckwheat, Organic Millet) (2%), Flavor, Thickeners (Guar gum and Xanthan gum), Sodium chloride, Sweetener (Sucralose), Colour (Beta Carotene (E160a(iii)))

Meng 50g PERFORMANCE Lean Gainer met 250ml water of magere melk. Bij voorkeur na de training te nuttigen.

Tip: gebruik een mengbeker om je drank gemakkelijk te mengen.