3ACTION Vitamine D 120 caps

Voor
Tijdens
Na
SKU
1201060104
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
€ 16,50
Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending v.a. 60 EUR (BE,NL)
Gratis cadeau bij je bestelling vanaf €60

3Action Vitamin D3 is een voedingssupplement met goed opneembare vitamine D3 (cholecalciferol, de meest effectieve vorm van vitamine D3) met een dosis van 1500IE (37,5 µg). Het draagt bij tot de instandhouding van normale botten en de normale werking van spieren en het immuunsysteem.

 

Vitamine D3 kan door de huid worden aangemaakt door middel van zonlicht. Dit is vaak onvoldoende, waardoor extra bronnen zijn aangewezen. Dit is het geval tijdens de koude wintermaanden of bij een verhoogde behoefte zoals bij sporters. Studies hebben aangetoond dat in West-Europa ongeveer driekwart van de volwassen bevolking een te lage vitamine D-inname van gemiddeld 3,2 µg per dag uit voeding haalt, terwijl de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH-waarde) 10 µg voor vitamine D is. Een voedingssupplement zoals 3Action Vitamin D3 draagt hierdoor bij aan de preventie van vitamine D deficiëntie.

 

De rol van vitamine D is niet te onderschatten. Zo speelt het een essentiële rol bij de calciumopname in het lichaam, spiercontracties en de werking van het immuunsysteem. Bovendien hebben studies aangetoond dat het aanvullen van vitamine D-tekorten bij sporters de sportprestaties kan verbeteren.

 

Kerneigenschappen:

  • Goed opneembaar
  • Normale botten
  • Normale werking van spieren
  • Normale werking van het immuunsysteem

 

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 1 à 2 capsules. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Koel en droog bewaren. 

 

Beschikbaar in: per 120 caps. Deze capsules zijn vegan.

Meer informatie
SmaakNeutral
CategorieVitaminen & mineralen
Merk3Action
EffectVitaliteit
DoelVitaliteit