On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken

LEVERTERMIJN

Bestelt u voor 18u dan wordt uw pakket normaal gezien dezelfde nog verwerkt en de volgende werkdag afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Voor Frankrijk is de levertermijn 3-4 dagen.

Wanneer een door u gekozen artikel tijdelijk uitverkocht zou zijn, desgevallend aangegeven in het winkelmandje, zal de levertijd langer bedragen. U ontvangt dan een bericht met een inschatting wanneer het product terug beschikbaar is en de verzending plaatsvindt.

Voor de verzending van uw pakket werken wij met GLS. GLS levert enkel op weekdagen.

 

FLEXIBELE LEVERING

GLS brengt je per e-mail op de hoogte van een op til staande verzending en de standaard levertijd. De e-mail bevat ook een link die je naar de leveringsopties op de GLS-website leidt (daarover zo dadelijk meer).

Wanneer GLS het pakket bij Sportfoods.be ophaalt, wordt het gescand en kan GLS de geschatte levertijd meer nauwkeurig bepalen. GLS verzendt vervolgens een e-mail met de geschatte levertijdspanne. 

Op basis van deze gegevens kan je beter bepalen of het pakket in ontvangst kan genomen worden. Is dat niet het geval dan kan je kiezen voor een andere leveringsoptie. 

De e-mail bevat een link die je naar de leveringsopties voor je pakket op de GLS-website leidt. Zonder je te registreren of in te loggen kan je nu meteen een optie selecteren:

> Levering op hetzelfde adres op een specifieke datum

> Levering op een nieuw adres

> Levering in een GLS-ParcelShop

> Ophaling in een GLS-depot

> Handtekening voor levering op een specifieke locatie (bij afwezigheid)

> Ontvangst weigeren

Na de levering houdt GLS je per e-mail op de hoogte. Zo verneem je bv. dat je pakket in de door jou geselecteerde GLS-ParcelShop is geleverd of op de door jou opgegeven specifieke locatie (bij je afwezigheid) is geleverd.

 

VERZENDINGSKOST

België

Verzendingskost bestellingen tot 49.99€ : 4.50€, bestellingen vanaf 50.00€ gratis.

Nederland

Verzendingskost bestellingen tot 49.99€: 4.50€, bestellingen vanaf 50.00€ gratis.

Frankrijk

Verzendingskost bestellingen tot 49.99€: 7.50€, bestellingen vanaf 50.00€: 6.50€, bestellingen vanaf 80.00€ gratis.