On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken

L-Carnitine

L-Carnitine is een natuurlijke stof die een essentiële rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen en de vetstofwisseling en vetzuren sneller laat transporteren naar de mitochondriën in de spiercellen. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en onze voeding. Het is een veilige stof en kan worden genomen over een lange termijn zonder bijwerkingen.

In de sportwereld is L-carnitine gekend als dé vetverbrander !

Het helpt om tijdens sportinspanningen gemakkelijker vet om te zetten in energie met als resultaat dat men overtollige vetten kan verbranden en gemakkelijker slanker wordt. Het is wetenschappelijk bewezen dat L-carnitine helpt bij het optimaliseren van prestaties, vermoeidheid uitstelt en het herstelproces stimuleert. Onderzoekers merkten een daling in de productie van vrije radicalen, minder weefselbeschadiging en verminderde spierpijn na trainingen door het supplementeren met L-carnitine.

L-carnitine bevordert tevens de vetverbranding, vermindert de afbraak van aminozuren en bevordert de eiwitsynthese en de vorming van droge spiermassa.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina