On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken

SPORT ALS LEVENSSTIJL

Een gezond lichaam en een gezonde levensstijl zijn volgens ons essentieel om energiek en gelukkig door het leven te gaan. Gezond sporten kan bijdragen tot 'het goeie leven' maar wordt nog te vaak als een opdracht ervaren omdat we het te druk hebben met het behalen van andere - meestal materiële - doelen. In dat geval hebben wij slechts 1 advies: trek voor sport tijd uit en maak er een gewoonte van voor het een opdracht wordt.

 

MEER RENDEMENT EN PLEZIER UIT JE INSPANNING

Vanuit deze filosofie streven wij ernaar een selectief assortiment 'slimme' sportvoeding aan te bieden: producten die kwalitatief en veilig zijn, makkelijk zijn in gebruik, je een reëel training rendement verschaffen, je prestaties op een gezonde en eerlijke manier verbeteren en je motiveren om het beste van jezelf te geven.

Sportvoeding voorziet je lichaam in de essentiële nutritiënten die je als sporter extra nodig hebt. Ze helpen je je trainingen vol te houden, ze zorgen ervoor dat je training nog nuttiger wordt, ze helpen je nog beter te worden in je sport, ze geven je een stap voor op je 'concurrenten'. De boost die je hierdoor als sporter ervaart, werkt motiverend op korte termijn en helpt je op lange termijn een gezonde levensstijl aan te houden.

Wij streven er dan ook naar om het wetenschappelijk onderzoek rond sportvoeding van dichtbij op te volgen en jou als klant zo goed mogelijk te informeren zodat jij meer rendement en meer plezier haalt uit je inspanning