On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken


Voor

Tijdens

Na

WCUP Beta-Alanine (120 caps)

Voorkomt melkzuurvorming en verhoogt spieruithouding.

Normale prijs: € 22,45

Promo € 21,33

 • 2 voor € 20,21 per stuk.
 • 3 voor € 17,96 per stuk.

Normale prijs: € 22,45

Promo € 21,33

Productbeschrijving

Details

WCUP Beta Alanine levert grote voordelen voor duur-, kracht- en intervalsporters. Met name voor toename van spierkracht, het vergroten van zowel het aerobe- als anaërobe vermogen en voor het vertragen van melkzuurvorming in de spieren.

Tijdens inspanningen met een hoge intensiteit wordt er melkzuur gevormd in de spieren. Hierdoor gaan de spieren verzuren en treedt er vermoeidheid op. De spieren kunnen een deel van deze verzuring opvangen dankzij specifieke buffers. WCUP Beta Alanine verbetert deze bufferwerking, waardoor er minder snel verzuring en vermoeidheid optreedt. Intense trainingen en sportprestaties kunnen op die manier langer volgehouden worden.

De inhoud van WCUP Beta Alanine wordt geleidelijk vrijgesteld waardoor zijn werking geoptimaliseerd wordt, zonder tintelingen te veroorzaken. Beta-alanine is een van nature voorkomende niet-essentieel beta aminozuur. In tegenstelling met andere aminozuren wordt beta-alanine niet gebruikt in de biosynthese van belangrijke eiwitten of enzymen. Beta-alanine vormt samen met het aminozuur L-Histidine een onderdeel van het natuurlijk voorkomende di-peptide Carnosine. Carnosine komt hoofdzakelijk voor in de spieren waar het, door neutralisatie van de waterstof-ionen (H+), de verzuring onder controle probeert te houden. Carnosine neemt 10-20% van de totale buffercapaciteit in type I en II spiervezels voor zijn rekening. De carnosine niveaus in de spieren worden beperkt door de hoeveelheid beschikbare beta-alanine. Suppletie met beta-alanine resulteert in een toename van de intramusculaire carnosine concentratie van gemiddeld 80,1%.

Effecten van WCUP Beta-alanine op de prestatie, ondersteund door wetenschappelijke studies zijn: Toename spierkracht intensiteit, toename anaerobe en aerobe uithouding, vertraagt melkzuurvorming in de spieren.

De beste resultaten worden bekomen met een dosering van 3,2 gr tot 6,4 gr dag (4 of 8 capsules van 800 mg). Best de eerste 2 weken 4 x 800 mg per dag en nadien de dosis eventueel verhogen tot 8 x 800 mg per dag. De eerste effecten op de prestatie kunnen reeds na 2 weken worden vastgesteld. De optimale resultaten worden over het algemeen ervaren na een periode van 3 tot 4 weken. WCUP Beta-alanine kan zonder probleem gedurende een periode van 12 weken gebruikt worden

Extra informatie

Extra informatie

Hoofddoel Krachtuithouding
Overige doelen Kracht boost
Hoofdingrediënt Beta-alanine
Wanneer Gebruiken Voor
Vorm Pil
Kenmerken
 • Beta-Alanine is een aminozuur
 • Verhoogt spieruithouding en duurkracht
 • Voorkomt melkzuurvorming in de spieren
 • Verzuring leidt tot zware benen en brandend gevoel in de spieren
 • Verbetert hoog-intensieve prestaties met herhaalde intervallen van 2-3 minuten
 • Geschikt voor duur-, kracht- en intervalsporters
 • Ideaal gedurende de opbouwfase bij kracht- en intervaltraining
 • Dagelijks te nemen gedurende meerdere weken (laadfase)
 • Eerste effecten na 1-2 weken
 • Maximaal effect na 4 weken
 • Mag gedurende 12 weken worden gebruikt
 • Verpakking 120 caps = 30 dosissen (dagen)
Cafeïne Nee

Samenstelling

Ingredienten: Beta-alanine, magnesium searaat

Gebruik

2 capsules WCUP Beta-Alanine 's morgens en 2 capsules 's avonds.

De beste resultaten worden bekomen met een dosering van 3,2 gr tot 6,4 gr dag (4 of 8 capsules van 800 mg). Best de eerste 2 weken 4 x 800 mg per dag en nadien de dosis eventueel verhogen tot 8 x 800 mg per dag.

De eerste effecten op de prestatie kunnen reeds na 2 weken worden vastgesteld. De optimale resultaten worden over het algemeen ervaren na een periode van 3 tot 4 weken. Beta-alanine kan zonder probleem gedurende een periode van 12 weken gebruikt worden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ik doe aan wielrennen

Ik doe aan wielrennen

Vanaf: € 3,50

Ik doe aan triatlon

Ik doe aan triatlon

Vanaf: € 4,20

Ik doe aan hardlopen

Ik doe aan hardlopen

Vanaf: € 5,60

Ik doe aan zwemmen

Ik doe aan zwemmen

Vanaf: € 5,60

Ik doe aan mountainbike

Ik doe aan mountainbike

Vanaf: € 3,50

Ik wil meer kracht

Ik wil meer kracht

Vanaf: € 14,16

Power Pakket

Power Pakket

Vanaf: € 48,24