On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken

BETAALMETHODEN

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies bij het afronden van uw bestelling voor deze betaalmethode, op voorwaarde dat uw bank on-line betalingen ondersteunt. Vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt u gevraagd het bedrag te controleren en om via uw digipass aan te loggen via de on-line beveiligingsmodule van uw bank. Betalingen gebeuren binnen de beveiligde omgeving van Mollie (Payment Service Provider). Indien u dat wenst, kan u meer informatie vinden over Mollie via deze link.

Belfius Pay Button

Belfius biedt een bijkomende mogelijkheid om on-line te betalen via de Belfius Pay Button. Wanneer u voor deze methode kiest, krijgt u een overschrijvingsformulier aangeboden waarop een aantal gegevens vooraf al werden ingevuld. U hoeft alleen nog te vervolledigen met uw eigen rekeningnummer en uw bevestigingscode in te geven volgens de standaard on-line betalingsprocedure.

Kredietkaart

U kunt ook veilig betalen met uw VISA en MasterCard. Dit gebeurt via de beveiligde omgeving van Mollie. Mollie is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten. Transacties worden versleuteld verstuurd en niet door ons opgeslagen.

IDeal

On-line betalen vanuit Nederland kan snel en veilig via IDeal.

 

KOSTEN

Welke methode u ook kiest, wij rekenen geen betaalkosten aan.