On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken


Voor

Tijdens

Na

WCUP BCAA (480g)

BCAA aminozuren voor de aanmaak en het herstel van spieren

Normale prijs: € 37,50

Promo € 33,75

  • 2 voor € 31,88 per stuk.

Normale prijs: € 37,50

Promo € 33,75

Productbeschrijving

Details

WCUP BCAA zijn essentiële aminozuren in poedervorm.

Eiwitten en de aminozuren waaruit deze bestaan zijn essentiële bouwstoffen voor onze spieren. We halen ze uit onze voeding en ze helpen het lichaam bij een gezonde opbouw, groei en herstel van lichaamscellen en spiervezels. De dagelijks aangeraden inname van eiwitten voor een duursporter is 1,2g - 1,5g eiwitten per kg lichaamsgewicht, voor een krachtsporter ligt dit nog iets hoger: 1,5g - 1,8gr.

BCAA's of Branched Chain Amino Acids zijn essentiële aminozuren die niet door het lichaam worden aangemaakt en daardoor uit de voeding moeten gehaald worden. De meest bekende hiervan zijn valine, leucine en isoleucine.

WCUP BCAA bevat deze 3 belangrijke aminozuren en is daarnaast verrijkt met glutamine, de stof die het proces aanstuurt waarbij het lichaam glucose aanmaakt.

Extra informatie

Extra informatie

Hoofddoel Anti-spierafbraak
Overige doelen Spieropbouw
Hoofdingrediënt BCAAs
Wanneer Gebruiken Voor, Na
Vorm Poeder
Kenmerken

BCAA (valine, leucine, isoleucine) in poeder vorm

Tegen spierafbraak

Bevordert spieropbouw

Verpakking 480g = 40 porties

Cafeïne Nee

Samenstelling

Ingredienten:

Per 100 g    


Energie 349 kcal
Eiwitten 84g
Koolhydraten 3g
Koolhydraten waarvan suikers 0,35g
Voedingsvezels 0,20g
Zout 0,09g
Leucine 32g
Valine 16g
Isoleucine 16g
Glutamine 26g


 


Per 12 g


Energie 42 kcal
Eiwitten 10g
Koolhydraten 0,36g
Koolhydraten waarvan suikers 0,04g
Voedingsvezels 0,024g
Zout 0,01g
Leucine 3,8g
Valine 1,9g
Isoleucine 1,9g
Glutamine 3,1g

Gebruik

Meng 1 maatschepje (= 12gr) in 200ml water.

Bij gebruik voor de inspanning beperkt WCUP BCAA de afbraak van spiereiwitten.  Na de inspanning helpt WCUP BCAA bij de recuperatie van de spieren en ontwikkeling van de vetvrije massa.