On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken


Voor

Tijdens

Na

PERFORMANCE Yellow Burner (120 caps)

Natuurlijke vetverbrander en energie booster (stacker)

Normale prijs: € 29,90

Promo € 23,92

  • 2 voor € 22,43 per stuk.

Normale prijs: € 29,90

Promo € 23,92

Productbeschrijving

Details

PERFORMANCE Yellow Burner zijn capsules die bestaan uit tal van kruiden met een stimulerende werking. Het is een perfect natuurlijke samenstelling die zorgt voor een boost aan energie. Door de energieopwekkende kruiden wordt het metabolisme verhoogd en zal je gemakkelijker vetten verbranden.

De PERFORMANCE Yellow Burner bevatten onder meer groene thee (Camelia sinensis), een kruid wat een heuse opmars maakt in de gezondheidswereld. Groene thee en yerba maté helpen bij het afslanken. Ze bevorderen de uitscheiding van water in vetcellen en remmen de opslag van vetzuren. Indien u de dagelijkse koffie zou vervangen door voedingsmiddelen en/of supplementen met groene thee en yerba maté zal u gemakkelijk enkele kilo's verliezen.

Anti-oxidant: Buiten zijn nuttige eigenschappen bij het verliezen van gewicht, zijn deze kruiden ook bekend als anti-oxidant. Groene thee bevat namelijk catechinen, zeer sterke anti-oxidanten die ons lichaam beschermen tegen vrije radialen. Vrije radialen zijn elektrisch geladen deeltjes die de celwanden en celkernen van ons lichaam beschadigen en het verouderingsproces versnellen. Cayenne is gekend om zijn opwekkende werking, bevordert de weerstand en is zelfs sterk bevorderend voor de bloedsomloop en het spijsverteringsstelsel.

PERFORMANCE Yellow Burner is 100% natuurlijk !

Extra informatie

Extra informatie

Hoofddoel Vetverbranding
Overige doelen Afvallen, Energie boost
Hoofdingrediënt Yerba Maté
Wanneer Gebruiken Voor, Na
Vorm Pil
Kenmerken
  • Energieopwekkende kruiden, oa yerba maté en groene thee
  • Verbrandt vet (in rust)
  • Geeft energiek gevoel
  • Verhoogt het metabolisme
  • Verpakking 120 caps = 60 dosissen
Cafeïne Ja

Samenstelling

Ingredienten:

Gelatine, groene theebladextract, L-carnitinetartraat, guaranazaadextract, ginsengwortelextract, mate acute;bladextract, macawortelextract, asparaginezuur, vitamine C, antiklontermiddelen (microkistallijne cellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), kleurstoffen (titaandioxide, Tartrazine*)Performance Yellow Burner samenstelling

Gebruik

Neem 's morgens en 's middags 1 capsule PERFORMANCE Yellow Burner met 200 ml water. Kan de slaap verstoren bij inname binnen 4 uur voor het slapen gaan.

Waarschuwing: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Personen die lijden aan hoge bloeddruk, hartaandoeningen, diabetes, depressie of schildklieraandoeningen moeten voor gebruik een arts consulteren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Spieropbouw

Spieropbouw

Vanaf: € 11,12

Afslanken

Afslanken

Vanaf: € 11,92