On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken


Voor

Tijdens

Na

PERFORMANCE Flex Joint (90 caps)

Bescherming van gewrichten

Normale prijs: € 36,90

Promo € 29,52

  • 2 voor € 27,68 per stuk.

Normale prijs: € 36,90

Promo € 29,52

Productbeschrijving

Details

PERFORMANCE Flex Joint beschermt uw gewrichten, ook voordat u pijn krijgt !

Sporten en gewrichtspijn: Alle sporters krijgen wel eens te kampen met gewrichtspijnen. Door herhaaldelijk te trainen worden steeds dezelfde gewrichten hardnekkig onder handen genomen. Kraakbeen wordt afgebroken en lijdt uiteindelijk tot pijn! Ook door het ouder worden komt er slijtage op de gewrichten wat tot heel wat ongemakken kan lijden.

Kraakbeen is een zacht en glad weefsel dat samen met het vocht dat in het gewricht wordt aangemaakt een soepele beweging mogelijk maakt en er voor zorgt dat botten soepel over mekaar glijden zonder te schuren of te knarsen. Daarbij is het kraakbeen erg elastisch, zodat het schokken kan opvangen zoals deze optreden bij hardlopen, springen, gewichtstraining,...

Wanneer het kraakbeen beschadigd raakt bij herhaaldelijke blessures, zal de soepele werking van het gewricht verloren gaan en ontstaat artrose (of een ontsteking van de gewrichten). Het is een veelvoorkomend probleem in de sportwereld en geeft een uitleg waarom er veel ontstekingsremmers worden genomen.

Glucosamine en Chondroïtine voor soepele gewrichten: Er zijn ook voedingssupplementen die verlichting kunnen brengen, zo bent u niet telkens aangewezen op medicatie! Ze bespoedigen het herstel en houden gewrichten soepel. Glucosamine en Chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die men aantreft in het kraakbeen. Ons lichaam produceert zelf glucosamine en chondroïtine maar in te kleine hoeveelheid om voldoende snel te herstellen. Het is wetenschappelijk bewezen dat beide stoffen de aanmaak van gewrichtskaakbeen stimuleren en de afbraak ervan verminderen.

Werkzaam op lange termijn: De stoffen zijn pas werkzaam na enkele weken en zijn dus niet geschikt om pijn snel te behandelen. Het is tevens belangrijk om PERFORMANCE Flex Joint eerder preventief te nemen!

PERFORMANCE Flex Joint voorkomt de afbraak van kraakbeen, het voorkomt aandoeningen en zorgt ervoor dat gewrichten onderhevig aan zware trainingen sneller herstellen. PERFORMANCE Flex Joint, het ideale voedingssupplement op basis van glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat voor meer beweeglijkheid !

Extra informatie

Extra informatie

Hoofddoel Tegen blessures
Overige doelen Pezen en Gewrichten
Hoofdingrediënt Chondroitine
Wanneer Gebruiken Voor
Vorm Pil
Kenmerken
  • Voorkomt afbraak en stimuleert de aanmaak van kraakbeen
  • Voor het verkrijgen en behouden van soepele gewrichten
  • Werkzaam op lange termijn
  • Supplement voor het behandelen van artritis of gewrichtsontstekingen
  • Verpakking 90 caps = 30 dosisssen (dagen)
Cafeïne Nee

Samenstelling

Ingredienten: Glucosaminesulfaat (afkomstig van schaaldieren), chondroïtinesulfaat, vulmiddel: microkristallijne cellulose, mangaancitraat, kopercitraat, capsule: gelatine.

Gebruik

PERFORMANCE Flex Joint is voornamelijk preventief te gebruiken. Neem dagelijks 3 x 1 capsule PERFORMANCE Flex Joint met ongeveer 100 ml water.

Belangrijk: Glucosamine wordt gewonnen uit de schaal van schaaldieren, met name garnalen en krab, voorzichtigheid geboden voor mensen met een schaaldierallergie.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Wielrennen

Wielrennen

Vanaf: € 2,90

Triatlon

Triatlon

Vanaf: € 2,90

Marathon

Marathon

Vanaf: € 3,15

Zwemmen

Zwemmen

Vanaf: € 5,95

Mountainbike

Mountainbike

Vanaf: € 2,90

Voetbal

Voetbal

Vanaf: € 2,90

Basketbal

Basketbal

Vanaf: € 2,90

Tennis

Tennis

Vanaf: € 2,90