On-line specialist in sportvoeding, keuze uit de grootste merken

High5

High5

HIGH5 is een firma uit de UK die sinds 20 jaar sportvoeding produceert en atleten helpt om hun sportieve doelen te behalen, waaronder het wielerteam Team MTN-Qhubeka, de Engelse voetbalploeg, triatleten Brian Ryckeman en Marino Vanhoenacker. Zij zijn tevens sponsor van triatlons, (halve) marathons en tal ander sportieve events wereldwijd.

HIGH5 wordt gerund door atleten met jarenlange wedstrijdervaring. Zij weten uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk voeding is en wat er nodig is om een goede sportvoeding te maken. Zij hebben tevens dichte banden met universiteiten en vooraanstaande research groepen. Door hun praktische no-nonsens aanpak te combineren met de nieuwste ontwikkelingen in sportwetenschap zijn ze in staat om de goede producten te maken die 100% passen voor hetgene zij bedoeld zijn.

HIGH5 is believer in een cleane en faire sport en nemen hun anti-doping policy zeer ernstig. Zij installeerden protocols om te verzekeren dat er geen risico is op vervuiling met substanties die op de WADA lijst van verboden middelen voorkomen. Het is dan ook geen verrassing dat zij in de 20 jaar dat zij elite atleten ondersteunen geen enkele keer in opspraak zijn gekomen.

 

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina